Horeca Trainingen

"Weet meer, verkoop meer"

De Smaakacademie verzorgt een groot aantal product- en verkooptrainingen. Wij geloven dat meer kennis, met de juiste houding meer verkoop oplevert.

De trainingen worden modulair aangeboden maar u kunt ook een menu à la carte samenstellen.

Voor wie? Verkooppersoneel in de kleine en groote horeca, van eetcafé tot hotelketens. Wij maken graag een offerte op smaak voor u.

U kunt uit de volgende trainingen kiezen:

  • Horeca Verkooptraining
  • Horeca Wijncursus
  • Horeca Producttraining

Info? mail: rien@desmaakacademie.nl

Bel Rien van der Meulen: 06-41017981

Nieuws

  • Website in aanbouw
    Deze website is in aanbouw. Heeft u vragen? mail ze naar: rien@desmaakacademie.nl
    Lees meer...

Agenda & planning logo Proeverijen

De proeverijen van de Smaak Academie worden in een workshop format aangeboden. Dit betekent dat u met uw gezelschap eerst een inleiding krijgt over het product dat u gekozen heeft, met daarin informatie over geschiedenis en productie. daarna wordt u uitgelegd over de proeftechniek van het product. vervolgens gaan we echt aan de slag met het product, door het te proeven en te beschrijven van wat we proeven.

Relatiebeheer logo Cursussen

De Smaak Academie is aanbieder van de WSET wijncursussen. De WSET is de grootse wijnopleider ter wereld en ziet er op toe dat alle aanbieders voldoen aan haar hoge normen om de deelnemers een kwalitatief hoogstaande wijncursus te kunnen garanderen. We bieden 3 van de 4 levels aan.

Facturering logo Wijn en Spijs

U kunt bij de Smaak Academie kiezen tussen een wijn-spijs proeverij (meest leerzaam en dan lekker en leuk) of wijn-spijs diner (meer lekker en leuk en dan leerzaam).

We verzorgen ook een wijn-spijscursus. Deze beslaat 4 avonden en geeft u inzicht en vaardigheid in hoe u thuis of in het restaurant met wijn en spijs kunt omgaan..