Jenever

Jenever is een klassiek drankje in de Lage Landen. Soms versleten als oude mannen drank, maar niets minder is waar. Een goede jenever in het assortiment verhoogt uw kwaliteitsuitstraling. En natuurlijk is de ene jenever de andere jenever niet.

Producttraining jenever

Deze training is bedoeld om het personeel kennis te laten maken met het product. Historie, productiewijze, basisgrondstof, het verschil tussen oude en jonge jenever etc. komen natuurlijk aan bod.

Het proeven van de verschillende soorten jenevers is nog belangrijker. Op basis daarvan kunnen zij een passende aanbeveling doen aan uw gasten.

We proeven 8 à 10 verschillende jenevers van verschillende merken, stijlen en kwaliteitsniveau's.

 

Nieuws

  • Website in aanbouw
    Deze website is in aanbouw. Heeft u vragen? mail ze naar: rien@desmaakacademie.nl
    Lees meer...

Agenda & planning logo Proeverijen

De proeverijen van de Smaak Academie worden in een workshop format aangeboden. Dit betekent dat u met uw gezelschap eerst een inleiding krijgt over het product dat u gekozen heeft, met daarin informatie over geschiedenis en productie. daarna wordt u uitgelegd over de proeftechniek van het product. vervolgens gaan we echt aan de slag met het product, door het te proeven en te beschrijven van wat we proeven.

Relatiebeheer logo Cursussen

De Smaak Academie is aanbieder van de WSET wijncursussen. De WSET is de grootse wijnopleider ter wereld en ziet er op toe dat alle aanbieders voldoen aan haar hoge normen om de deelnemers een kwalitatief hoogstaande wijncursus te kunnen garanderen. We bieden 3 van de 4 levels aan.

Facturering logo Wijn en Spijs

U kunt bij de Smaak Academie kiezen tussen een wijn-spijs proeverij (meest leerzaam en dan lekker en leuk) of wijn-spijs diner (meer lekker en leuk en dan leerzaam).

We verzorgen ook een wijn-spijscursus. Deze beslaat 4 avonden en geeft u inzicht en vaardigheid in hoe u thuis of in het restaurant met wijn en spijs kunt omgaan..