Cognac, Armagnac, Calvados

Klassiek Frans distillaat, een horeca zaak op niveau kan niet zonder. Toch ook spannend voor uw gasten om eens wat anders dan Remy Martin te schenken?

Deze training wordt in drie formats gegeven.

Basis training CAC

Deze training is bedoeld om het personeel kennis te laten maken met het product. Historie, productiewijze, basisgrondstof, de verschillende regio's van de Cognac en Armagnac etc. komen natuurlijk aan bod en de verschillen tussen Cognac en Armagnac en Calvados worden duidelijk gemaakt.

Het proeven van de verschillende soorten Cognac, Armaganac en Calvados is nog belangrijker. Op basis daarvan kunnen zij een nog betere aanbeveling doen aan de gasten.

Cognac only

In deze training gaan we in op de verschillen in stijl en kwaliteit van de cognac. Hoe komt dat? Hoe goed is een V.S.O.P., een XO of een vintage Cognac nu echt? En wat is een goede cognac voor een redelijke prijs?

We proeven een 8 à 10 verschillende cognacs van verschillende stijl en kwaliteit aan de hand van de WSET proeftechniek, waardoor uw personeel een duidelijk beeld krijgt hoe Cognac in elkaar zit maar ook hoe deze aan uw gasten het beste verkocht kan worden.

Armagnac en Calvados

Deze training is bedoeld om het personeel kennis te laten maken met deze producten. Historie, productiewijze, basisgrondstof etc. komen natuurlijk aan bod. De breedte in het aanbod van de Armagnac en Calvados is iets kleiner vandaar dat deze twee zijn samengevoegd in deze producttraining.

We proeven ca. 5 verschillende Armagnac en ca. 4 verschillende soorten Calvados aan de hand van de WSET proeftechniek. Ook met enkele langgerijpte Armagnac en/of Calvados. Lekker! En leerzaam natuurlijk. Uw personeel zal hierna met plezier en enthousiasme deze dranken aan uw gasten willen verkopen!

 

Nieuws

  • Website in aanbouw
    Deze website is in aanbouw. Heeft u vragen? mail ze naar: rien@desmaakacademie.nl
    Lees meer...