Bedrijfstraining: Door wijn Open en Kritisch zijn.

Een Attitude-training.

De smaakacdaemie heeft voor het bedrijfsleven, overheidsinstanties en NGO's een unieke training ontwikkeld die het aangename en het nuttige samenbrengt. Doel van de training is het (aan)leren van een open en kritische houding.

Misschien heeft u het gevoel dat uw bedrijf een nieuwe koers moet zetten, of dat er een aantal zaken eens stevig aangepakt moeten worden om betere resultaten te kunnen behalen?

Maar hoe zoiets aan te pakken? U kunt dan beginnen met een kritische doorlichting van uw bedrijf. Door open en kritisch naar uzelf en het bedrijf of organisatie te kijken krijgt u inzicht in de knelpunten, ingesleten routines en andere valkuilen. Vooroordelen, slechte vaste gewoonten etc. komen zo aan het licht.

Alleen door een open, objectieve en kritische houding kunt u het product (of dienst of organisatie) werkelijk doorgronden en leren kennen. Hierdoor zult u beter in staat zijn om op de situatie binnen uw bedrijf of in de relatie naar klanten of leveranciers in te spelen.

Als middel zal tijdens de training een wijnproeverij worden gebruikt omdat de proeftechniek een uitstekende methode is voor het aanleren van zo’n kritische en open houding. Door een systematische benadering van de wijn kunt u deze helemaal leren doorgronden.(i.e. systematic approach towards wine tasting, gebruikt door 's werelds grootste wijnopleider, de Britse WSET).

Hoewel het een serieuze en intensieve training betreft, brengt het wijnproeven van nature met zich mee dat er een ontspannen, informele sfeer ontstaat waarbinnen het (groeps-)proces zich kan ontwikkelen.

Werkt u al samen met een consultancy bureau? Deze attitude training is uitstekend in te passen in een meerdaags trainingsprogramma.

Duur:

4-6 uur

Kosten: 

vanaf € 195,00 excl. BTW per persoon, tot en met 14 personen, exclusief locatiekosten, cateringkosten en reiskosten. Minimum van 8 personen te factureren.

Locatie en datum:

in overleg

Informatie en offerteaanvraag:

Bel: 06-41017981 of e-mail: rien@desmaakacademie.nl

Nieuws

  • Website in aanbouw
    Deze website is in aanbouw. Heeft u vragen? mail ze naar: rien@desmaakacademie.nl
    Lees meer...