Horeca verkoop training

U doet al jaren goede zaken in de Horeca maar merkt dat de gast steeds mondiger wordt en steeds meer weet van de gerechten, producten en de wijnen. Vaak hebben ze zelf al een wijn - of kook cursus gedaan.

Belangrijk dus om de gast te blijven verrassen met spannende gerechten en wijnen. Ook staat bij u de gastvrijheid voorop. Maar hoe combineert u gastvrijheid met verkoop?

In deze training brengen wij uw bedienend personeel de basishouding gastvrijheid bij. Immers het is uw personeel dat het product moet leveren en verkopen?

Aan de hand van het 10-stappen traject en rollenspelen maken we duidelijk waar de extra verkoopmomenten zitten en wat er voor nodig is om deze optimaal te benutten. En het geeft uw restaurant manager een extra tool om uw personeel aan te sturen op verkoop.

Deze training kan uitstekend gecombineerd worden met de horecawijncursus of andere producttrainingen.

Duur:

  • 1 intakegesprek van 0,5 uur met manager/eigenaar.
  • 1 horeca verkooptraining van 4,0 uur met het hele team
  • eventueel 1 telefonisch evaluatie moment van 0,5 uur  met manager.

Kosten:

€ 57,50 excl. BTW per persoon.

Exclusief locatiekosten, kosten voor wijn of drank en reiskosten. Minimum van 8 personen te factureren. Inclusief Handout en powerpoint presentatie.

Locatie en data: 

in overleg

Informatie en offerteaanvraag:

Bel: 06-41017981 of mail naar rien@desmaakacademie.nl

 

 

 

 

 

Nieuws

  • Website in aanbouw
    Deze website is in aanbouw. Heeft u vragen? mail ze naar: rien@desmaakacademie.nl
    Lees meer...