Wijn en Spijs cursus

De wijn-spijscursus is voor hen die echt het fijne willen weten over wijn en spijs. Deze cursus is 4 avonden en geeft u inzicht en vaardigheid in hoe u thuis of in het restaurant met wijn en spijs kunt omgaan.

Tijdens de cursus leren en gebruiken we een systematische benadering om de wijnen en gerechten te kunnen matchen. Wijn, eten en proeven zal na deze cursus nooit meer hetzelfde zijn als voorheen!

De wijn en spijs cursus is als volgt opgebouwd:

Les 1: basissmaken en proeftechniek

Les 2: factoren (vanuit keuken en wijn) van invloed op ons smaakbeleving

Les 3: hoe zelf wijnen en gerechten bijelkaar brengen?

Les 4: lessons learned, presenteren van een eigen wijn en spijs combinatie

Kosten: € 235,00 incl. Btw

Inclusief wijnen en lesmateriaal.

Exclusief wijnen en gerechtjes laatste les, deze worden namelijk door de deelnemers zelf verzorgd!(kosten €30 euro per 2 personen)

Info? mail: rien@desmaakacademie.nl

Nieuwe data:

Di   7 Mei

Di 14 Mei

Di 21 Mei

Di 28 Mei

We zullen met kleine cursusgroepen werken, dus aantal plaatsen is beperkt. Het liefst heeft u al wel een wijncursus gevolgd op ca. SWEN 1 niveau. Maar enthousiasme is belangrijker.

Nieuws

  • Website in aanbouw
    Deze website is in aanbouw. Heeft u vragen? mail ze naar: rien@desmaakacademie.nl
    Lees meer...