Wedstrijdkoken

Wedstrijd koken is het perfecte teambuilding event om uw teamleden weer dichter bij-elkaar te brengen. Actief, informeel en leerzaam.

Uw groep wordt ingedeeld in een aantal groepen. Per groep wordt er een gerecht klaargemaakt aan de hand van instructies van de Chefkok, Tom van der Splinter.

De gerechten worden door de Chef-jury, Rien van der Meulen, in samenspraak met de Chefkok beoordeeld op smaak, presentatie, samenwerking, planning en organisatie. Voor het beste team natuurlijk een leuke prijs.

U kunt deze teambuilding activiteit koppelen aan een coachings element. De Chef -jury is feitelijk een attitude en change-process coach. Aan de hand van de activiteiten brengt hij het gedrag en houding van uw teamleden in kaart. deze worden aan het eind van de kookwedstrijd gepresenteerd aan het team. 

Deze presentatie kan een basis zijn om een verder coachings traject op te starten bijvoorbeeld met een attitude-training of een feedback-training. 

Duur:

  • 1 intake van 1,5 uur met manager en stakeholders
  • 1 workshop van 4,0 uur met het hele team
  • 1 evaluatie moment van 1 uur (na schriftelijke rapportage aan manager) met manager en stakeholders

Kosten: 

€ 165,00 excl. BTW per persoon, tot en met 24 personen. Exclusief locatiekosten en reiskosten. Minimum van 8 personen te factureren.

Locatie en data: 

in overleg

Informatie en offerteaanvraag:

Bel: 06-41017981 of mail naar rien@desmaakacademie.nl

 

 

Nieuws

  • Website in aanbouw
    Deze website is in aanbouw. Heeft u vragen? mail ze naar: rien@desmaakacademie.nl
    Lees meer...